TERMENI SI CONDITII

PREȚURILE PRODUSELOR

Prețurile produselor și serviciilor afișate în cadrul site-ului HYDRAULICSPS.ro includ T.V.A. conform legii în vigoare.

Prețul final la care cumpărătorul poate să achiziționeze produsele este considerat cel din comanda confirmată de Vânzător, cu excepția situațiilor de epuizare de stoc sau eroare care afectează prețul.

Prețurile pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

PLATA PRODUSELOR

Plata produselor comandate se poate face conform modalităților de plată acceptate de către vânzător.

Plata produselor comercializate de Hydraulic Parts & Service SRL se va efectua exclusiv numerar la curier.

FACTURAREA

Prețul, modalitatea și termenul de plată, precum și termenul de livrare sunt specificate în comandă.

Vânzătorul va emite către cumpărător o factura pentru bunurile și serviciile livrate conform condițiilor prevăzute în comandă, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

ACCEPTAREA ȘI TRANSFERUL

Acceptarea va fi făcută atunci când bunurile și serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în comandă.

În cazul în care cumpărătorul descoperă că produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, are dreptul să solicite aducerea la conformitate a produselor și serviciilor conform legislației în vigoare pe teritoriul României la data încheierii contractului.

Proprietatea asupra bunurilor și serviciilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea cumpărătorului, în locația indicată în comandă (înțelegând prin finalizarea livrării – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).