DESPRE NOI

Lifturi hidraulice, piese si service – Peste 10 ani de experienta!

Cu o experienta de mai bine de 10 ani in lucrul cu lifturi hidraulice auto, echipa noastra de profesionisti iti pune la dispozitie servicii variate pentru afacerea ta.


Avem in portofoliu atat clienti de top din variate industrii, cat si business-uri aflate la inceput de drum.


Iti oferim solutii pentru obloane hidraulice deja instalate, precum si piese de origine si aftermarket, montaj lifturi hidraulice, asistenta tehnica atunci cand intampini dificultati. Totodata, cu noi ai garantia ca montajul lifturilor hidraulice este executat la cele mai inalte standarde.

DESPRE NOI

PRODUSELE NOASTRE

Hidraulic Parts & Service este mai mult decat un service de lifturi hidraulice pentru autoutilitare. Comercializam piese pentru obloane hidraulice, produse de inaltă calitate de la brand-uri cunoscute si de incredere, pentru ca afacerea ta sa se ridice cu noi.

Piese pentru lifturi de marfa hidraulice, accesorii si auxiliare

In catalog poti vedea intreaga gama de produse, de la cilindri hidraulici pana la cabluri, piese mecanice, controlere si alte auxiliare pentru lifturi/obloane hidraulice.

Doar o parte din produsele noastre sunt afisate online, majoritatea produselor le avem in depozitul nostru. Daca ai nevoie de ceva ce nu gasesti pe website-ul nostru, nu ezita sa ne contactezi. 

Echipa noastra este pregatita pentru a-ti oferi cele mai bune solutii la nevoile tale. 

Ne poti trimite inclusiv imagini pe Whatsapp cu piesele vechi de lifturi hidraulice care trebuie inlocuite la: 0762134990. Te vom contacta în cel mai scurt timp si impreuna vom gasi cea mai buna rezolvare.

STATISTICI

1000+

CLIENȚI PE LUNĂ

10+

BRAND-URI DE ÎNCREDERE

10+

ANI DE ACTIVITATE ÎN DOMENIU