PARTENERI

logo firme produatoare obloane hidraulice

Parteneri producatori de obloane hidraulice

Comercializam piese de obloane hidraulice de cea mai inalta calitate, de la producatori consacrati in domeniu si ale caror branduri au renume la nivel mondial, dar şi piese aftermarket, compatibile.

Fie ca te intereseaza piese de lift Dhollandia, Dautel, BAR Cargolift, Anteo, MBB Palfinger, Zepro, Sorensen, garantat vei gasi ce ai nevoie.

Obloane hidraulice Dhollandia

Dhollandia este un producător de lifturi hidraulice și electrice pentru autovehicule comerciale, cu sediul în Belgia. Compania a fost înființată în anul 1968 și de atunci și-a extins activitatea pe plan mondial.

Dhollandia a dezvoltat o gamă largă de lifturi pentru autovehicule comerciale, de la lifturi cu capacitate de încărcare mică, până la lifturi cu capacitate de încărcare mare, ce pot ridica până la 10 tone. Produsele lor includ lifturi laterale, lifturi cu platformă, lifturi cu brațe telescopice și alte tipuri de lifturi specializate pentru diferite aplicații.

Compania a investit în cercetare și dezvoltare pentru a asigura că produsele lor răspund cerințelor pieței și sunt conforme cu cele mai recente standarde de siguranță. Toate produsele lor sunt testate în mod riguros înainte de a fi lansate pe piață.

Lifturile Dhollandia sunt utilizate de companii din diferite industrii, de la transportul de mărfuri la construcții și servicii publice. Produsele lor sunt apreciate pentru calitatea lor superioară și fiabilitatea lor.

În concluzie, Dhollandia este un producător de renume mondial de lifturi pentru autovehicule comerciale, cu o gamă largă de produse de înaltă calitate. Produsele lor sunt testate riguros și răspund celor mai recente standarde de siguranță. Dacă sunteți în căutarea unui lift pentru autovehiculul dvs. comercial, lifturile Dhollandia sunt o alegere excelentă.

Lifturi hidraulice BAR Cargolift

BAR Cargolift este o companie cu o lungă tradiție în industria echipamentelor de ridicare și manipulare a mărfurilor. Compania a fost fondată în anul 1987 și și-a început activitatea prin producerea de macarale pentru autovehicule. De-a lungul timpului, BAR Cargolift și-a diversificat portofoliul de produse și servicii, astfel încât astăzi este una dintre cele mai importante companii din Europa specializate în producția de lifturi hidraulice pentru autovehicule comerciale.

Principala activitate a companiei este producția și distribuția de lifturi hidraulice pentru autovehicule comerciale, utilizate pentru ridicarea și manipularea mărfurilor. Produsele BAR Cargolift sunt utilizate în diverse domenii, cum ar fi transportul și distribuția de mărfuri, construcțiile și industria de servicii. Compania oferă o gamă largă de produse, incluzând lifturi pentru autoutilitare, camioane, remorci și autobuze.

Compania se remarcă prin inovația continuă și dezvoltarea de soluții tehnologice avansate, care îmbunătățesc performanța și siguranța produselor sale. De-a lungul timpului, BAR Cargolift a primit numeroase premii și distincții pentru inovație și calitate.

Obloane hidraulice Dautel

La origine o fierarie, compania Dautel (numita in trecut Blacksmith Ernst Dautel) producea initial potcoave de cai si sarete pentru clientii sai. Ulterior, detinatorii au observat in 1933 un trend catre productia de automobile si masini de marfa, in detrimentul vehiculelor cu tractiune animala. Astfel, au schimbat domeniul de activitate si au infiintat firma ce produce astazi obloane hidraulice sub brandul Dautel.

Dautel este o companie germană specializată în producția de lifturi pentru autovehicule comerciale. De-a lungul anilor, Dautel a devenit una dintre cele mai importante companii din industria de producție a lifturilor auto.

Istoria companiei Dautel începe în anul 1947, când fondatorii săi, frații Dautel, au început să producă piese auto pentru mașinile de epocă. În anii ’50, compania s-a axat pe producția de lifturi hidraulice pentru autovehicule comerciale. În următorii ani, Dautel a dezvoltat o gamă largă de lifturi pentru autovehicule de diferite dimensiuni și greutăți.

În prezent, Dautel produce lifturi hidraulice pentru camioane, autobuze și alte tipuri de autovehicule comerciale. Compania oferă o gamă largă de produse, de la lifturi cu capacitate de încărcare mică, până la lifturi cu capacitate de încărcare mare, ce pot ridica până la 7 tone. Dautel produce, de asemenea, lifturi cu platformă, lifturi laterale, lifturi cu brațe telescopice și alte tipuri de lifturi specializate pentru diferite aplicații.

Lifturile Dautel sunt recunoscute pentru fiabilitatea și calitatea lor superioară. Compania utilizează cele mai bune materiale și tehnologii avansate pentru a produce lifturi de înaltă calitate, ce îndeplinesc cele mai exigente standarde de siguranță. Produsele Dautel sunt utilizate de companii din întreaga lume, într-o gamă largă de domenii, de la transportul de mărfuri la construcții.

În concluzie, Dautel este o companie de renume mondial, specializată în producția de lifturi pentru autovehicule comerciale. Produsele Dautel sunt recunoscute pentru fiabilitatea și calitatea lor superioară și sunt utilizate de companii din întreaga lume. Dacă căutați un lift de înaltă calitate pentru autovehiculul dvs. comercial, lifturile Dautel sunt o alegere excelentă.

Lifturi hidraulice Anteo

Anteo este un producător de lifturi hidraulice și electrice pentru autovehicule comerciale, cu sediul în Italia. Compania a fost fondată în anul 1969 și de atunci și-a extins activitatea la nivel internațional.

Anteo dezvoltă o gamă largă de lifturi pentru autovehicule comerciale, inclusiv lifturi laterale, lifturi cu platformă, lifturi cu brațe telescopice și alte tipuri de lifturi specializate pentru diferite aplicații. Produsele lor sunt proiectate pentru a oferi performanță excelentă, fiabilitate și siguranță în utilizare.

Compania investește constant în cercetare și dezvoltare, asigurându-se că produsele lor sunt conforme cu cele mai recente standarde de siguranță și cerințele pieței. Toate produsele lor sunt testate riguros înainte de a fi lansate pe piață.

Anteo are o rețea globală de distribuitori și service-uri autorizate, oferind servicii de suport tehnic și piese de schimb pentru produsele lor în întreaga lume. Cu peste 500 de angajați, Anteo se angajează să ofere cea mai bună calitate și suport clienților lor.

Produsele Anteo sunt utilizate de companii din diferite industrii, de la transportul de mărfuri la construcții și servicii publice. Lifturile lor sunt apreciate pentru fiabilitatea și performanța lor superioară.

Obloane hidraulice Sörensen

Fondata in 1971, compania de lifturi hidraulice Sorensen a fost de la bun inceput axata pe productia si repararea de dispozitive hidraulice si macarale.
Cu tehnologia patentata X4, lifturile hidraulice Sorensen sunt robuste si combina performanta unui oblon hidraulic cu 4 cilindri cu greutatea unui dispozitiv cu doar 2 cilindri. Astfel, un lift Sorensen poate gestiona o greutate de o tona, cantarind el insusi doar 253 kg, in vreme ce o varianta mai mare poate ridica 1.5 tone, cantarind doar 325 kg.
In 2010 Sorensen revolutioneaza domeniul lifturilor hidraulice cu liftul pliabil pentru dube si camionete, ce permite operatiunile de incarcare si descarcare fara a fi necesara actionarea liftului hidraulic la fiecare operatiune. Acest tip de lift Sorensen vine cu o capacitate de 600 kg si cantareste doar 195 kg.

Lifturi hidraulice MBB Palfinger

MBB Palfinger este o companie cu sediul central în Austria, specializată în producția și furnizarea de echipamente hidraulice și mecanice pentru autovehicule comerciale. Compania are o istorie bogată și o reputație de lider în industria lifturilor hidraulice.

Istoria companiei MBB Palfinger începe în 1932, când fondatorii ei, Richard și Heinrich Palfinger, au înființat o mică firmă de producție de echipamente hidraulice în Austria. În anii ’50, compania s-a extins în Europa și a început să producă sisteme hidraulice pentru autovehicule comerciale. În anii ’60, MBB Palfinger a dezvoltat și produs primele macarale hidraulice pentru autovehicule și și-a extins prezența în întreaga lume.

Astăzi, MBB Palfinger este o companie globală, prezentă în peste 150 de țări și cu o gamă largă de produse, inclusiv macarale hidraulice și mecanice, sisteme de încărcare și descărcare, sisteme de manipulare a containerelor și alte echipamente hidraulice și mecanice pentru autovehicule comerciale. Compania are peste 100 de locații de producție și de service în întreaga lume și angajează aproximativ 11.000 de oameni.

MBB Palfinger se concentrează pe inovație și dezvoltarea de produse de calitate superioară. Compania își propune să ofere soluții personalizate pentru clienți și să își asigure că echipamentele sale sunt întotdeauna la cele mai înalte standarde de performanță și siguranță.

Lifturi hidraulice Zepro

Zepro este o companie cunoscută pentru producția și furnizarea de sisteme de obloane hidraulice. Compania a fost înființată în anul 1959 în orașul francez Sainte-Geneviève-des-Bois, iar în prezent își desfășoară activitatea în mai multe țări din Europa și din afara ei.

Istoria companiei Zepro a început cu dezvoltarea primelor sisteme de încărcare hidraulice pentru camioane, pentru a facilita încărcarea și descărcarea mărfurilor grele. În anii ’60, compania a început să producă sisteme de încărcare cu platforme și a lansat pe piață primul lift hidraulic cu braț telescopic în anul 1973. În anii ’80, Zepro a dezvoltat primele obloane hidraulice cu comandă electrică, aducând astfel un nivel superior de eficiență și siguranță.

Astăzi, Zepro oferă o gamă largă de sisteme de încărcare pentru autovehicule comerciale, inclusiv sisteme cu braț telescopic, sisteme cu platformă, sisteme cu braț dublu și sisteme cu pliere laterală. Aceste sisteme sunt utilizate într-o varietate de industrii, inclusiv transportul de mărfuri, construcții și logistică. Compania este recunoscută pentru inovația sa continuă și pentru furnizarea de soluții personalizate pentru clienți.

În plus față de producția de sisteme de încărcare, Zepro oferă și servicii de mentenanță și reparații, astfel încât clienții să aibă întotdeauna sistemele lor într-o stare optimă de funcționare. Compania se angajează să ofere soluții de calitate superioară, cu un accent deosebit pe inovație, eficiență și siguranță.