Telecomanda Bär Cargolift cu 2 butoane

Preţ: 417,10 lei

Telecomanda Bär Cargolift cu 2 butoane. Produs compatibil Bär Cargolift.
Cod Producător: 01.126944 / 101126944

Descriere

Fă-ţi munca mai uşoară cu această telecomandă BAR Cargolift compatibilă. Cu două butoane intuitiv dispuse, această telecomandă oferă controlul precis al funcțiilor cheie ale liftului tău.

Telecomanda Bär Cargolift cu 2 butoane, pentru o eficienţă crescută

Fie că ești într-o operațiune de încărcare sau descărcare, telecomanda îți oferă libertatea de a gestiona platforma cu ușurință. Design-ul ergonomic se împletește perfect cu tehnologia fiabilă, asigurându-ți o experiență fără probleme și eficiență la fiecare utilizare. Simplifică-ți operațiunile cu Telecomanda BAR Cargolift cu 2 Butoane de la Hydraulic Parts & Service – partenerul tău de încredere pentru un control precis și fără efort al liftului tău hidraulic.

Hydraulic Parts & Service comercializează piese pentru lifturi hidraulice marfă pentru camioane, atât aftermarket cât şi de origine, de la producători renumiţi precum DhollandiaZeproBAR CargoliftDautelAnteoSorensenMaribaAMA, Ratcliff PalfingerMBB Palfinger, etc.

Asigurăm service, reparaţii lifturi hidraulice, revizii şi montaj, toate la cele mai înalte standarde.
Pentru componente de obloane hidraulice pe care nu le regăsiţi pe site, precum şi pentru service lifturi hidraulice, vă rugăm să ne contactaţi telefonic la numarul pus la dispoziţie mai sus.

Informații suplimentare

Greutate 0,9 kg
Dimensiuni 34 × 23 × 6 cm
WIRELESS/CU FIR

CU FIR

CU/FĂRĂ CABLU

CU

NUMĂR BUTOANE

2

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Telecomanda Bär Cargolift cu 2 butoane”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *