Telecomandă lift Dhollandia cu control manual cu 3 Butoane

Preţ: 562,87 lei

Telecomandă lift Dhollandia cu control manual cu 3 Butoane. Produs compatibil.
Cod Producător: E0784.H

  • Cu/fără cablu: Cu cablu
  • Număr butoane: 3

Descriere

Telecomandă lift Dhollandia cu control manual, echipată cu 3 butoane, este un instrument esențial pentru operațiunile eficiente de ridicare și coborâre a platformei liftului de marfă. Această telecomandă oferă o soluție practică și ușor de utilizat pentru șoferii și operatorii care deservesc lifturile hidraulice.

Cu ajutorul celor 3 butoane, utilizatorii pot controla cu precizie operațiunile liftului. Un buton pentru ridicare, unul pentru coborâre și un buton suplimentar pentru alte funcții sau ajustări asigură o manipulare eficientă și sigură a echipamentului. Telecomanda funcționează prin transmiterea semnalelor către sistemul hidraulic al liftului, care răspunde rapid și precis comenzilor primite.

Telecomandă lift Dhollandia, Control Manual cu 3 Butoane

Telecomanda Dhollandia se distinge prin fiabilitatea sa, permițând operatorilor să desfășoare operațiuni precise de încărcare și descărcare a mărfii cu ușurință. Este o alegere ideală pentru utilizatorii care doresc să beneficieze de funcționalitate și control optim în cadrul operațiunilor lor de transport și logistică.

Hydraulic Parts & Service comercializează piese pentru lifturi hidraulice marfă pentru camioane, atât aftermarket cât şi de origine, de la producători renumiţi precum DhollandiaZeproBAR CargoliftDautelAnteoSorensenMaribaAMA, Ratcliff PalfingerMBB Palfinger, etc.

Asigurăm service, reparaţii lifturi hidraulice, revizii şi montaj, toate la cele mai înalte standarde.
Pentru componente de obloane hidraulice pe care nu le regăsiţi pe site, precum şi pentru service lifturi hidraulice, vă rugăm să ne contactaţi telefonic la numarul pus la dispoziţie mai sus.

Informații suplimentare

Greutate 0,8 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Telecomandă lift Dhollandia cu control manual cu 3 Butoane”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *